Wie zijn wij?

E-sigaret123 is dé blogforum die u alle informatie geeft over e-sigaretten én
helpt uw rookverslaving te verminderen.

tabak sigaret
tabak sigaret.
no smoking
no smoking.

E-sigaret123

Lukt het u niet of wilt u niet gelijk stoppen met roken? Vele rokers gingen u voor en stapte over op de e-sigaret. Binnen enkele dagen rookte nicotineverslaafden geen tabak sigaretten meer maar elektronische sigaretten.

Wij geven u alle informatie die u nodig heeft om over te stappen op het roken van elektronische sigaretten. De blogs zijn uiteenlopend en bedoeld voor diegene die alles wilt weten over de e-sigaret.  Handige tips & tricks, voor- en nadelen, verschillende soorten e-sigarets. Op e-sigaret123 vindt u het allemaal!

Feiten

400.000

Nederlands gebruikt af en toe een e-sigaret

5

maal effectiever om te stoppen met roken

44%

Mbo- en hbo-studenten heeft wel eens een e-sigaret geprobeerd

7,5 M

gebruikers zijn gestopt met roken door de e-sigaret

Wat vertellen e-sigaret gebruikers?

''Fantastische uitvinding, ik ben begonnen met dampen. De eerste twee dagen was het even mijzelf aanleren tot de derde dag. Ik rookte zelf bijna 15 jaar en merkt direct verschil. Het halen van een pakje heb ik nu vervangen met het halen van een ijskoffie.''
15 jarige roker
Nederland
''Ik ben nu zes dagen gestopt met het roken dankzij de elektronische sigaret. Ik denk eerlijk gezegd dat het zonder niet zou lukken. Ik gebruik het niet de hele dag door enkel wanneer ik merk dat ik echt naar een sigaret verlang of in een stressvol moment zit.''
7 jarige roker
Nederland
''50 jaar stevig gerookt en diverse pogingen gedaan om te stoppen. Van alles heb ik gerookt maar het lukte steeds niet. Een vriend van mij dampte al een tijdje en gaf mij een e-sigaret kado. Na een dagje wennen ben ik helemaal overstag. Totaal geen behoefte meer aan sigaretten en inmiddels 2 maanden tabak vrij.''
50 jarige roker
Nederland
''Sinds negen weken ben ik aan het dampen, wat een uitvinding! Hier had ik veel eerder mee moeten beginnnen. Wat gezondheid betreft ben ik er echt veel op vooruit gegaan. Ben er heel blij mee en ook wel trots op mezelf.''
45 jarige roker
Nederland